Kontakt os

Vi er der altid for jer

Har i spørgsmål eller andet i ønsker at få afklaret, så tøv endelig ikke med at skrive til os

Kontak os

    Kontakt Info

    E-mail Address

    kontakt@styleduo.dk

    Adresse

    Viborgvej 890, 8471 Sabro

    Get Offers
    Summer Collections

    Populær Spørgsmål

    Find dine svar her

    For at afgive en ordre skal du blot gennemse vores hjemmeside og tilføje de ønskede varer til din indkøbskurv. Fortsæt derefter til kassen, angiv dine forsendelsesoplysninger, vælg en betalingsmetode og bekræft din ordre.

    Vi accepterer større kreditkort, debetkort og PayPal til onlineordrer. Du kan vælge den mest bekvemme betalingsmulighed under betalingsprocessen.

    Snart kommer også Mobilepay og klarna betalinger

    Ja, vi tilbyder international forsendelse til hele Europa. Se venligst vores forsendelsesinformationsside for listen over lande, vi i øjeblikket sender til.

    Leveringstiden afhænger af din placering og den valgte forsendelsesmetode. Indenlandske ordrer ankommer typisk inden for 3-7 hverdage, mens internationale ordrer kan tage 7-14 hverdage. Bemærk dog, at dette er estimerede tidspunkter og kan variere.

    Ja, når din ordre er afsendt, vil du modtage et sporingsnummer via e-mail. Du kan bruge dette sporingsnummer til at overvåge status og fremskridt for din forsendelse.

    Vi har en problemfri retur- og byttepolitik så længe varen er i original købt stand. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere varen/varerne inden for 30 dage efter leveringen for at få refunderet eller byttet. Se venligst vores retur- og bytteside for detaljerede instruktioner.

    Vi bestræber os på at give nøjagtige størrelses oplysninger for hvert produkt. Bemærk dog, at størrelsen kan variere lidt mellem forskellige mærker og stilarter. Vi anbefaler at henvise til de specifikke størrelsestabeller på produktsiderne for at sikre den bedste pasform.

    Du kan kontakte vores kundesupportteam via e-mail, eller via kontaktformularen på vores hjemmeside. Vores kundesupportrepræsentanter er til rådighed i åbningstiden for at hjælpe dig med eventuelle forespørgsler eller bekymringer.

    Ja, vi tilbyder elektroniske gavekort, der kan købes direkte fra vores hjemmeside. De er en perfekt gave til venner og familie, der elsker mode.

    Ja, vi værdsætter vores loyale kunder. Vores medlemmer vil altid få de nyeste informationer, trends, ankomster og rabat på vores produkter, via nyhedsbrev de abonnerer på.